Word vrijwilliger / tafelsecretaris!

Een G1000 organiseer je niet zomaar, daar is veel hulp bij nodig. Van mensen ontvangen en verkeer regelen tot sjouwen van tafels en stoelen. Ook in de organisatie naar de dag zelf toe is nog veel hulp nodig.

G1000 Schiedam wordt georganiseerd door bevlogen Schiedammers die zich op vrijwillige basis inzetten. Ook jouw hulp is meer dan welkom!

Op 11 maart 2017 wordt de Schiedamse Burgertop G1000 voor de tweede maal georganiseerd. Deze vindt plaats in de Grote of Sint Janskerk. Om de dag goed te laten verlopen zijn in totaal ongeveer 50 vrijwilligers nodig. Wij zoeken mensen die willen helpen.

Wil je nog heel graag mee doen aan de G1000Schiedam, maar ben je niet ingeloot? We zijn nog opzoek naar tafelsecretarissen. 

Je doet gewoon mee als deelnemer. Maar je maakt in de middag een verslag van het gesprek aan tafel in het computerprogramma Prezi. Je krijgt een speciale training, die is verplicht. Er is een extra training ingelast op vrijdag 3 maart om 15.00 uur, in de Grote of Sint Jankerk. De training duurt tot 17.00 uur.
Als tafelsecretaris wordt je zaterdagochtend om 8.00 uur verwacht. Meld je nu aan. 

Vrijdag 10 maart, voorbereiding

Het gaat dan om het inrichten van de ruimte, het plaatsen van tafels en stoelen.

Zaterdag 11 maart, de burgertop

Hulp bij de ontvangst, catering, overige taken.

vrijwilligersknop

Door op bovenstaande aanmeldknop te klikken verlaat je de website. Je komt dan op het aanmeldformulier terecht. Alle gegevens die je daar invult worden vertrouwelijk behandeld. Graag willen wij wat informatie, zodat we contact met je kunnen opnemen over de details van de G1000Schiedam.

Heb je vragen rondom de aanmelding? Neem dan contact op via: g1000schiedam@gmail.com of bel met: 06 382 997 18

Kijk ook eens bij de veel gestelde vragen