Even bellen met…

Toch even een belletje plegen met de Sporthal Margriet. Vandaag worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de eerste G1000-burgertop die daar morgen plaatsvindt. Aan de lijn Patricia Rutten. een van de vrijwilligers, belast met de functie van logistiek leider voor deze dag. Patricia heeft samen met een ploeg vrijwilligers van G1000 Schiedam de inrichting van de Margriethal voor haar rekening genomen. Tring Tring..

Dag Patricia hoe gaat het?
– Gaat voortvarend, meer ondersteunende vrijwilligers dan gepland… meevaller, ff wachten. Koffie is klaar en ik moet zorgen voor de eerste briefing. Tot zo.
– Hallo, ben ik weer. Heb één minuutje voor je. Daar komt de tv-ploeg van Pop Up voor een interview.
– Hoi. Heb een half minuutje voor je. Oh daar komen de mensen uit Amersfoort met twee grote bussen vol met apparatuur, tv-schermen, geluidsboxen, microfoons, heel veel kabels, je kent dat wel.
– Hoi, ben ik weer. Heb 20 seconden voor je. Ff wachten, hé dat is top. Daar komen die vier jongens uit Syrië (van de Schiedamse Voedselbanktuin). Wat gaaf dat die ons ook als vrijwilliger komen ondersteunen.!
– Hé, ik heb tien seconden voor je. Ff wachten daar komen onwijs veel bloemen en tegelijkertijd honderden stoelen en tientallen tafels. We moeten morgen natuurlijk wel vijfhonderd Schiedammers een mooie accommodatie aanbieden.
– Hoi, ben ik weer. Heb vijf seconden. Even die jongens helpen met G1000-vlaggen. Tsja jongens hè, vrouwen zijn daar soms net even handiger in.
– Heb drie seconden voor je. Ooh even wachten, daar komt Huurland. We moeten natuurlijk ook spulletjes huren voor deze burgertop.
– Hoi ben ik weer, heb nog één seconde. Moet handje helpen bij het op maat maken van de tafelkleden, de stiften moeten worden uitgepakt, de badges moeten in orde worden gemaakt en nog een beetje het geheel managen.
– Hela, sorry het is nu kwart voor 12. Morgen de burgertop. Ik moet nog een hele boel dingen doen. Misschien heb je het al een beetje door hè. Ik ben niet zo’n denker, ik ben een echte doener. Vervelend maar ik moet door. Laten we zondag na afloop maar even met elkaar bellen over hoe het is gegaan. Doei!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *